FORD GIET VIGNALE-SAUSJE OVER DE S-MAX


Wel het geld, maar geen zin in een premium Duitser? Daar heeft Ford een oplossing voor, namelijk de Vignale-uitvoering. De S-Max Vignale Concept is de tweede in lijn die kan genieten van het chique naamplaatje. FORD GIET VIGNALE-SAUSJE OVER DE S-MAX.

Na de Mondeo op het autosalon in Frankfurt toont Ford nu een S-Max in Vignale-trim op het Salone del Mobile in Milaan. Het resultaat is een strakgetrokken concept-monovolume met knoerten van velgen (21-duims), een nieuw – op de Citroën DS5geïnspireerde – uitlaatsetje en donker verchroomde details. Kleur van dienst is Milano Grigio. Een grijs kleurtje met een rozige schijn.

MINIMALISME

Het interieur van de concept baadt in leder. Knappe stoelen met een flexibel thin-seat-concept, een tablet-dockingstation en car-to-car-communicatie maken het plaatje af. De instrumentencluster wordt gedigitaliseerd en de middenconsole valt op door het gebrek aan knopjes.

VIGNALE?

Maar wat is die ‘Vignale’ nu? Niet zomaar een pakket alleszins, wel het summum bij de Ford-dealer. Volgens de Amerikanen zoekt zo’n 15% van de klanten een uitrustingsniveau dat hoger ligt dan het huidige Titanium. Daar komt de Vignale in het spel.

Niet enkel wat uiterlijke/ innerlijke opsmuk, klanten kunnen hun wagen gratis laten wassen bij de Ford-garage en worden uitgenodigd op speciale evenementen. Een selecte groep Europese Ford-dealers gaat ‘Vignale Lounges’ inrichten om klanten een warm gevoel te geven. Via een speciale relatiemanager (opgelet: geen relatiepsycholoog) wil het merk met de blauwe ovaal ervoor zorgen dat je je uitermate uniek voelt.

Zouden jullie extra geld ophoesten voor een meer luxueuze Ford?

FORD GIET VIGNALE-SAUSJE OVER DE S-MAX.

Recent Content