Flitsmeister komt met betaalde PRO-versie


De schrik van het CJIB breidt zich verder uit. De makers van Flitsmeister hebben een PRO-versie van de app uitgebracht. Flitsmeister komt met betaalde PRO-versie.

Prijs voor PRO: €3,59

Flitsmeister PRO is een in-app aankoop. Het geeft de Flitsmeister-gebruiker een advertentieloze omgeving met meer functies, zoals het kunnen checken van de gereden topsnelheid, de snelste 0 tot 100 km/u acceleratietijd en de gemiddelde snelheid over een gereden traject – in de gratis versie wordt de gemiddelde snelheid alleen tijdens trajectcontroles in beeld weergegeven. Naast deze stats kunnen PRO-gebruikers ook de maximumsnelheid per weg bekijken, evenals de flitshistorie.

Sireneradar

Tegelijkertijd wordt met Flitsmeister PRO een update uitgerold waarmee de app – door een half miljoen Nederlanders gebruikt – beschikking krijgt over een Sireneradar. Hiermee worden naderende hulpdiensten met sirenes gesignaleerd en via de app kenbaar gemaakt aan de bestuurder. Momenteel is dit alleen nog van toepassing op ambulances in de noordelijke regio’s van Nederland, maar dat wordt volgens Flitsmeister snel uitgebreid. Verder is het melden van flitsers makkelijker geworden en zijn alle hectometerpalen, wegen en flitspalen in heel Nederland bijgewerkt.

De PRO-versie is momenteel alleen beschikbaar voor iOS. De Android-app wordt later deze maand geüpdatet.

 

Flitsmeister komt met betaalde PRO-versie.

Recent Content