FIAT PANDA CROSS KAN ALLES AAN


Fiat stelde zonet hun nieuwe Panda Cross voor, een ruigere versie van de potente Panda 4×4. Hij zal aan het grote publiek voorgesteld worden op het autosalon van Genève. FIAT PANDA CROSS KAN ALLES AAN.

De Panda Cross krijgt niet alleen een pak ruiger uiterlijk mee maar werd ook onderhuids aangepast om alles aan te kunnen. Aan de buitenkant zien we een nieuwe voor- en achterbumper met een titanium-kleurige skidplate en twee trekogen, nieuwe lichten, een gechromeerde uitlaat en een nieuw setje stoere velgen.

Om zich thuis te voelen op elk terrein krijgt de Panda Cross een torque-on-demand systeem en een ESP mee die een blokkerende differentieel kan nabootsen. Net zoals bij degrote jongens krijgt de Panda ook een terrain controlsysteem mee waarbij je kan kiezen uit autolock en hill descent control.

Bij de lancering zullen er slechts twee mogelijkheden beschikbaar zijn onder de motorkap. Benzinerijders kunnen enkel voor de 90pk sterke 900cc TwinAir kiezen, dieselaars moeten het stellen met de 80 pk sterke 1.3 MultiJet. Prijzen zijn nog niet bekend, de officiële voorstelling is voor op het autosalon van Genève in maart.

Bron

 

FIAT PANDA CROSS KAN ALLES AAN

 

Recent Content