Extra VW Jetta’s Hybrid voor Nederland


De Volkswagen Jetta Hybrid staat pas kort bij de dealers maar nu al blijkt hij een enorme hit. Al voordat de auto in de showroom stond, had VW Nederland meer dan 700 orders te pakken en de vraag blijft maar stijgen. De komende tijd komen er 1.000 exemplaren naar ons land om aan de vraag te kunnen voldoen. Extra VW Jetta’s Hybrid voor Nederland.

Fiscaal voordeel

Voornamelijk op de zakelijke markt is de Volkswagen Jetta Hybrid populair. Dat is niet zo gek: met zijn gemiddelde verbruik van 1:24,4 en CO2-uitstoot van 95 gram per kilometer is de Jetta Hybrid vrijgesteld van BPM. Ook valt hij in het lage 14% bijtellingstarief.

Vanaf 30 mille

In de Volkswagen Jetta Hybrid werken een 1.4 liter TSI benzinemotor en een elektromotor samen. De combinatie zorgt voor een flink vermogen van 125 kW/170 pk. Hiermee sprint de Jetta Hybrid in 8,7 seconden van 0-100 km/u en behaalt hij een topsnelheid van 210 km/u. De Volkswagen Jetta Hybrid is leverbaar vanaf € 29.990 en beschikt standaard over 16 inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning, cruise control en een boordcomputer. Wie de Highline bestelt (vanaf € 32.390), profiteert van standaard 17 inch lichtmetaal, een uitgebreide boordcomputer, Bi-xenonverlichting en LED dagrijverlichting. Op uiterlijk gebied wijkt de Jetta Hybrid een klein beetje af van de niet-hybride-uitvoeringen: zo heeft hij een dichte grille, een gewijzigde achterspoiler en andere bumpers.

Extra VW Jetta’s Hybrid voor Nederland.

Recent Content