EV-NIEUWS: MINDER VAN ALLES


Elektrische auto’s verbreken verkooprecord na verkooprecord. Maar het is niet overal rozengeur en maneschijn. EV-NIEUWS: MINDER VAN ALLES.

Om de productie van de Mission E veilig te stellen hebben de medewerkers van de Porsche-fabriek in Zuffenhausen een offer moeten maken. Ze gaan één uur per week meer werken, voor minder salaris. Volgens Reuters stemmen alle 13.000 medewerkers hiermee in.

MINDER LOON

Terwijl ze in Zuffenhausen meer gaan werken, kunnen de medewerkers van de Nissan-fabriek in Japan het rustiger aan doen. Daar noteert de Leaf de laagste verkoopcijfers ooit. Slechts 76 in november, dit was zelfs na de tsunami niet zo laag. Volgens InsideEV is de nieuwe Nissan Leaf die in 2016 komt de boosdoener. De volgende generatie belooft baanbrekende vernieuwingen te hebben. De consumenten wachten daar liever op.

MINDER OUTLANDERS PHEV

In Amerika kent het straatbeeld ook minder Mitsubishi Outlanders PHEV dan hier. Nul, om precies te zijn. Daar is de levering van de populaire stekkerhybride wederom uitgesteld. De boosdoener is het batterijenpakket, dat niet aan de Amerikaanse regelgeving voldoet. De vorige generatie Mitsubishi Outlander PHEV kampte met dezelfde problemen en is uiteindelijk nooit in Amerika geleverd. Mitsubishi verwacht nu de nieuwe PHEV na de zomer van 2016 in Amerika aan te kunnen bieden.

EV-NIEUWS: MINDER VAN ALLES.

Recent Content