Er komt geen Bentley Mulsanne Cabrio


Helaas, rijkelui, jullie moeten je nog even met Dropheads en Azures vermaken. Er komt geen Bentley Mulsanne Cabrio.

In 2012 bracht Bentley een aantal schetsen van een open variant van de Mulsanne naar buiten, en op Pebble Beach kregen potentiële klanten vorig jaar achter gesloten deuren een conceptmodel te zien. Daarna werd het stil rond de Mulsanne Cabrio, en van uitstel kwam afstel, zo blijkt nu, want de auto is met zijn hoofd op het hakblok gelegd.

Bentley is een kleine fabrikant, met een beperkte productiecapaciteit, en dan moet je keuzes maken. Aangezien het management heel erg ontzettend enorm supergraag een lelijke SUV wil maken, heeft deze Bentleys Drophead-concurrent uit de lineup verdreven, zo liet de CEO van het merk aan Car & Driver weten.

Dit is opmerkelijk, aangezien een aantal media vorige week nog vol trots enkele zwart-wit foto’s publiceerden, met de mededeling dat dit ‘de productieversie van de Mulsanne cabrio’ is. Aan de andere kant: hoewel de SUV als ‘volumemodel‘ even wordt voorgelaten hoeft dit niet te betekenen dat de Mulsanne cabrio definitief van tafel is. Wellicht zien we ‘m over een paar jaar toch verschijnen.

Bron

Er komt geen Bentley Mulsanne Cabrio.

Recent Content