ELEKTRISCHE TOYOTA UBOX GEMAAKT VOOR ‘GENERATIE Z’


Generatie Z’? Hiermee bedoelen we de nieuwe generatie mensen, geboren tussen 1992 tot nu, die nu nog luiers draagt óf in de schoolbanken zit. Ooit halen deze mensen hun rijbewijs. De elektrische Toyota uBox is met het oog op deze generatie ontwikkeld. ELEKTRISCHE TOYOTA UBOX GEMAAKT VOOR ‘GENERATIE Z’.

‘Generatie Z’ krijgt een belangrijke toekomstrol. De wereldeconomie is afhankelijk van het presteren van ‘Generatie Z’. De Z-generatie gebruikt bij alles wat ze doet een computer, smartphone of tablet. Verzin daar maar eens een auto voor. Volgens studenten van de Clemson University’s International Center for Automotive Research is de uBox een auto waarop de Z-generatie wacht.

TWEE GEZICHTEN

Volgens de projectleiders is de typische uBox-koper een jonge klant die tijdens de werkweek ruimte en functionaliteit op prijs stelt, maar in het weekend er ook graag op uit gaat. De uBox heeft een elektrische aandrijflijn, een flexibel in te delen interieur en een gewaagd uiterlijk met een bijzondere dakconstructie waarbij de studenten koolstofvezel gecombineerd hebben met aluminium. Productieplannen? Welnee, het was slechts een eenmalige designexercitie.

ELEKTRISCHE TOYOTA UBOX GEMAAKT VOOR ‘GENERATIE Z’

Recent Content