ELEKTRISCHE SUV’S BORDRIN IV6 EN IV7 MAKEN WERELD PREMIÈRE


Op 11 april 2019 werd de eerste Bordrin Brand Night gehouden met een unieke combinatie van show en elektronische muziek in het Expo I-paviljoen in Shanghai. De wereldpremière van twee premium intelligente elektrische SUV, Bordrin iV6 en iV7, vertoont niet alleen de onafhankelijke kracht van dit nieuwe merk, maar ook de visie om “een betrouwbare mobiliteitsgenoot te worden.” Het bedrijf herdefinieert de normen voor medium en high-end Chinese elektrische auto’s, en tracht om “bij je te zijn” tijdens de reis van verkenning, avontuur en groei. ELEKTRISCHE SUV’S BORDRIN IV6 EN IV7 MAKEN WERELD PREMIÈRE.

DRIE ONAFHANKELIJK ONTWIKKELDE ELEKTRISCHE PLATFORMEN LATEN STERKE KANT VAN BORDRIN ZIEN

Jarenlang heeft het ontbreken van kerntechnologieën, de ontwikkeling van de Chinese auto-industrie en lokale Chinese automerken enorm belemmerd. Sedert zijn oprichting in 2016 heeft Bordrin Motor voortdurend het belang benadrukt van onafhankelijk ontwikkelde technologieën. Tijdens de Brand Night onthulde het bedrijf zijn i-SP, i-MP en i-LP elektrische platformen, platformen van wereldklasse die vooruitstrevende en onafhankelijk zijn.

De drie platformen bieden super flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden. Tientallen modellen zullen in de toekomst van deze platformen rollen, in A-, B- en C-klassen, om te voldoen aan een breed scala aan consumenten.

Bordrin

Modellen gebouwd op het i-SP-platform zijn gericht op de jonge, stijlvolle, mobiele generatie. Deze modellen hebben sterke mode- en connectiviteitsfuncties en zorgen voor een balans tussen kosten en prestaties. Meerdere modellen van klasse A0 tot klasse A bevinden zich momenteel in de pijplijn.

Het i-MP-platform is gepositioneerd als dynamisch, technologisch en futuristisch. Modellen van dit platform richten zich tot de middenklasse professionals die een moderne levensstijl van hoge kwaliteit nastreven en een sportieve, hi-tech en futuristische stijl zullen hebben. De geplande producten omvatten onder andere een sedan, cross SUV, SUV, sportsedan en MPV.

Het i-LP-platform is ons vlaggenschip premium-platform dat zich richt op luxe producten die premium comfort en moderne styling bieden. Met een perfecte balans tussen sportiviteit en comfort, zullen modellen van dit platform klanten aanspreken die naar een high-end leven strven en hun een ongekende waarde leveren die voorheen buiten hun bereik lag.

In de tussentijd zal Bordrin Motor altijd de deur openhouden om samen te werken met andere autofabrikanten in de vorm van technologieoverdracht en platformdeling, om een versnelde ontwikkeling in de elektrische automobielindustrie te vergemakkelijken.

BORDRIN IV6 – DE MOOISTE ELEKTRISCHE CROSS-OVER SUV

Bordrin iV6, een eerste model gebouwd op het i-MP-platform, is gepositioneerd als een medium-en high-end intelligente elektrische cross-over SUV. Benoemd als de mooiste elektrische cross-over SUV, integreert het functies en eigenschappen zoals een gouden wielbasis / lengteverhouding, super lange range, extreem lage luchtweerstandscoëfficiënt, complete OTA-updating, uitgebreid ecosysteem en toonaangevend autonoom aandrijfsysteem.

Bordrin IV6

Bordrin iV6 is een echt premium EV dat luxueuze ervaringen biedt die voorheen ongekend waren in dit segment. Met een perfecte 0,618 gouden verhouding weet hij een wielbasis van 2,9 m vast te houden binnen de totale lengte van 4,7 m, waardoor wielbasis / lengte-verhouding voor elektrische voertuigen opnieuw gedefinieerd wordt. Het bereikt een onwaarschijnlijke harmonie tussen uiterlijk en ruimte, en slaagt er in om D-klasse ruimte in een B-klasse auto te creëren.

Bordrin iV6 biedt een super lang bereik. In het hart van het i-MP platform, heeft Bordrin iV6 een maximale elektrische opslag van meer dan 90 kWh. Met een NEDC-bereik van meer dan 600 km kost het slechts twee ladingen om van Shanghai naar Beijing te rijden, en afstand vergelijkbaar met Amsterdam naar Wenen.

In de tussentijd, na honderden optimalisatie van het ontwerp en duizenden simulatietests, en dankzij de fastback crossover styling van de SUV, de lage weerstand carrosserie, chassis en wielnaven, heeft het technische team van Bordrin de weerstandscoëfficiënt verlaagd tot 0,27, dat levert een compromis loze high-speed cruisebereik van meer dan 500 km met een optimale efficiëntie onder alle werkomstandigheden.

Bordrin iV6 biedt een complete OTA-update van 11 systemen, inclusief entertainment, chassis en batterij controle systemen, waardoor een continue intelligente evolutie van iV6 mogelijk is. Bordrin iV6 neemt ook een veilige en betrouwbare updatestrategie aan die veilig rijden verzekert.

Bordrin iV6 beschikt over een uitgebreid ecosysteem, dat 15 services integreert, waaronder reparatie en onderhoud reservering, hulp bij pech onderweg en boekhouding voor service en onderhoud. Als uw bedachtzame en betrouwbare helper op de weg biedt het wat iedereen wil, een volledige levens cyclus gegevens account die toegang heeft tot alle bronnen binnen het ecosysteem en functies uitvoert zoals muziekaanbeveling en navigatie via spraakopdrachten.

Bordrin iV6 wordt geleverd met toonaangevende autonome besturingssystemen. Zijn 15 radars, vijf camera’s en 14 intelligente geassisteerde rij-functies bereiken samen autonoom rijden op L2 + -niveau en zorgen voor veilige en ontspannen ritten.

BORDRIN IV7 – HET HERDEFINIËREN VAN DE LUXE ELEKTRISCHE SUV

Een andere wereld primeur is de Bordrin iV7, een model gebouwd op het i-LP-platform en gepositioneerd als een vlaggenschip intelligente elektrische SUV. Als een concurrerend product van Tesla Model X, biedt Bordrin iV7 superluxe looks en ruimte, ultra-lange afstand gecombineerd met verbluffende prestaties en veiligheidsnormen op wereldniveau. Het herdefinieert de wereldwijde normen voor luxe elektrische SUV’s.

Bordrin iV7

Bordrin iV7 biedt een luxe uiterlijk en royale ruimte. Met een minimalistische ontwerpfilosofie die de nadruk legt op eenvoud en functionaliteit, geniet iV7 van uitstekende verhoudingen, een zuivere en pure ontwerpstijl en perfectie tot in het kleinste detail. Zijn 4900 mm lengte en 3010 mm wielbasis bieden een ruim interieur voor alle drie rijen zitplaatsen, en samen met een unieke indeling van de cabine ruimte, heeft het voldoende ruimte voor familie-uitjes.

Bordrin iV7 heeft het grootste bereik in de branche, meer dan 700 km (NEDC), gelijk aan of zelfs beter dan alle traditionele brandstofauto’s en daarmee nieuwe records voor de levenscyclus van elektrische mobiliteit.

Bordrin iV7 heeft een adaptief veersysteem met verschillende rijmodi, zoals sport, comfort en off-road, die het mogelijk maakt om een perfecte combinatie van rijplezier, grip en comfort te combineren. Met standaard 4WD en twee-motorige setup, accelereert de iV7 tot 100 km/u in minder dan 5,8 seconden.

Als wereldwijd vlaggenschip is Bordrin iV7 gebouwd met Europese 5-sterrenveiligheidsnormen en Noord-Amerikaanse IIHS-normen. Het zal uiteindelijk de Europese en Noord-Amerikaanse markten bereiken en consumenten over de hele wereld bedienen.

Bordrin iV6 en iV7 zullen vanaf 16 april op de 18e Shanghai International Automobile Exhibition aan consumenten over de hele wereld worden getoond.

De Bordrin iV6, het eerste model van het bedrijf, is dan beschikbaar voor bestelling en zal vanaf 2021 ook in Nederland beschikbaar zijn.

Bron: elektrischeauto.nl

ELEKTRISCHE SUV’S BORDRIN IV6 EN IV7 MAKEN WERELD PREMIÈRE.

Recent Content