ELEKTRISCHE SKODA VOLGENDE MAAND VANONDER HET DOEK


Naar alle waarschijnlijkheid toont Skoda tijdens het autosalon van Shangai volgend maand haar eerste model met een volledig elektrische aandrijving. Loop echter nog niet meteen naar de Tsjechische dealer, want het productiemodel laat nog een jaartje of drie op zich wachten. ELEKTRISCHE SKODA VOLGENDE MAAND VANONDER HET DOEK.

Op dit moment kom je van een kale reis terug van de Skoda-dealer als je op zoek bent naar een hybride of elektrische wagen. Geen nood echter, want het merk – lees: de gehele Volkswagen Groep – werkt hard aan ‘groenere’ modellen. Skoda’s volledig elektrische wagen zullen we voor het eerst volgende maand zien op het autosalon van Shangai. Of dat beweert een insider van het merk althans.

Evenwel nog een conceptmodel, die elektrische wagen. Om het publiek warm te krijgen zeg maar. Want het dochterbedrijf van Volkswagen zal nog tot 2020 à 2021 moeten wachten voor de auto op de markt komt. Kwestie van Volkswagen en Audi de primeur te geven uiteraard. De pijn wordt evenwel wat verzacht in 2019, want dan verschijnt de Superb plug-inhybride op de markt.

Afbeelding is puur ter illustratie

bron: autofans.be

ELEKTRISCHE SKODA VOLGENDE MAAND VANONDER HET DOEK.

Recent Content