Waarom is de elektrische lease auto zo populair?


De elektrische lease auto is enorm populair geworden. De 5 belangrijkste redenen leest u dit artikel.

Waarom is de elektrische lease auto zo populair?

De elektrische lease auto is al vele jaren populair als zakelijke auto. Doordat vooral de mooie, nieuwe en dure modellen werden geleast, was dit niet voor iedereen weggelegd. Het kopen van een elektrische auto gebeurt nog niet veel, maar leasen wordt elke maand populairder. Wij geven in dit artikel de redenen waarom dit zo is. Allereerst geven wij enkele mooie voorbeelden, zodat jezelf ook direct een goede indruk kan krijgen en bijvoorbeeld makkelijk en geheel vrijblijvend een offerte kan aanvragen.

http://remcok.sg-host.com/elektrische-auto-leasen-zzp/

Alle vragen en antwoorden over het leasen van een elektrische auto

Hieronder behandelen wij alle onderwerpen waar wij de laatste tijd veel vragen over hebben gekregen. Wij proberen deze vragen over de elektrische lease auto, zo makkelijk mogelijk te beantwoorden. Als u meer wil weten over het specifieke onderwerp dan kan u klikken op ‘lees meer’. Dit zijn de meest gestelde vragen over de elektrische lease auto.

Meer dan 1000 elektrische lease auto’s: nu beschikbaar

Nu ook mogelijkheid voor occasion private lease! (gratis offerte)

Wat is financial lease?

De elektrische lease auto wordt steeds populairder. Het zakelijke leasen is zeer bekend in Nederland. Financial lease is de zakelijke lease vorm waarbij je een auto kunt aanschaffen voor je onderneming. Vele elektrische auto’s in Nederland zijn gekocht door gebruik te maken van financial lease. De bank financiert de aankoopsom voor je elektrische lease auto, maar als koper ben je wel direct de economische eigenaar van de auto. In maandtermijnen, het lease bedrag, betaal je de auto terug. Wij hebben de beste vorm van financial lease gevonden. Ook voor het leasen van een elektrische auto is dit de beste optie. Wij hebben bij lease.auto onze vrijblijvende offerte aangevraagd.

Lees meer over financial lease

Lease nu een BMW i3

Vraag hier vrijblijvend offerte aan!

Maandprijs
€ 245
Prijs (incl.)
€ 17.700
Bouwjaar
2014-08
Kilometerstand
29.105 km
Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Kenteken
6-XJZ-12

Nu: De 7 zekerheden voor jouw elektrische lease auto

Dit is wat leasem.nl te beiden heeft. Nu unieke aanbiedingen (klik hier):

 1. Altijd heldere voorwaarden
 2. Altijd één vast aanspreekpunt
 3. Altijd persoonlijk advies
 4. Altijd een leasevorm die bij jou past
 5. Altijd een leasecontract op maat
 6. Altijd een snelle reactie
 7. Altijd een stapje extra

Kan je financial lease zonder jaarcijfers gebruiken?

Wil je financial lease zonder jaarcijfers ga dan als eerste kijken naar een onafhankelijke intermediair. De grootste en meest bekende in Nederland is lease.auto. Vraag hier heel makkelijk informatie of je offerte aan en de mogelijkheid voor jouw elektrische lease auto is gelijk helemaal duidelijk. Er is hier zelfs financial lease voor nieuwe en tweedehands auto’s. Maak nu geheel vrijblijvend gebruik van deze mogelijkheid:

Lees meer over financial lease zonder jaarcijfers

Is elektrische auto private lease mogelijk?

De partijen waarbij het elektrisch leasen voor de individuele klant aantrekkelijk blijft, zijn op 1 hand te tellen. Wij hebben zeer goede ervaringen bij Athlon. Dit komt door dat privé leasen hier met zeer scherpe prijzen kan. Daarnaast zijn de voorwaarden erg goed. Wat betreft de dienstverlening is Athlon al jarenlang de nummer 1. Let op: een keurmerk private lease is aanwezig!

Stel nu je hele lease auto zelf samen! Unieke mogelijkheid en de beste prijzen!

Nu ook mogelijkheid voor occasion private lease! (gratis offerte)

Daarnaast kan je lease.auto uitstekend gebruiken voor een goed vergelijk voor het private leasen van een elektrische auto. Zij zijn namelijk een onafhankelijke intermediair in autoleasing. De beste en grootste in Nederland. Informeer daarom geheel vrijblijvend naar de scherps mogelijke lease deal. Lease.auto heeft als doel het onmogelijke mogelijk te maken.

De beste lease aanbiedingen

Een unieke partij is Lease’m. Zij hebben ons versteld doen staan van wat ze te bieden hebben. Een zeer goed aanbod voor private lease. Het contract is geheel compleet en zeer goed geprijsd. Natuurlijk inclusief 100% onderhoud en banden, complete all-risk verzekering, maar ook vervangend vervoer. Geen kleine lettertjes, gewoon heel duidelijk wat je krijgt. Alles wordt perfect geregeld, zelfs als je je eigen auto wil verkopen.

Lees meer over elektrische auto private lease

Waarom is de elektrische lease auto zo populair?

Al jarenlang zijn we op zoek naar de beste mobiele oplossingen. De veranderde behoeften van klanten speelt hier een belangrijke rol bij. Voor de ontplooiing van jarenlange innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van Nederland zijn er enkele belangrijke grote spelers op de Nederlandse markt. Athlon is hier zeker de marktleider in. Dit zie je terug in de dienstverlening wat betreft het leasen van de elektrische auto. Zowel voor het zakelijk leasen als private leasing laat Athlon al jarenlang zien, dat zij de klant zeer serieus nemen.

Lees meer over de populaire elektrische lease auto

Wat is een bedrijfswagen lease ZZP?

Voor de ZZP-er is het leasen van een bedrijfswagen veel aantrekkelijker dan deze zelf aan te schaffen. Bij Athlon heb je een zeer groot aanbod, en voor de scherpste prijzen. Vraag hier daarom geheel vrijblijvend informatie op, om te kijken of een bedrijfswagen lease ZZP voor jou geschikt is. Leasen zonder risico kan volgens ons het best met Athlon Essentail Lease.

Klik hier voor elektrisch leasen bij Athlon!

Elektrisch Leasen Athlon

Hierbij heeft u geen onvoorziene kosten zoals verzekeringen, reparaties en onderhoud. Weet je nog niet zo goed wat je wil vraag vrijblijvend de bedrijfswagenexperts om advies. Zij kunnen meedenken over de keuze van de bedrijfswagen, maar ook over de inrichtings- en montagemogelijkheden. De bedrijfsauto lease ZZP wordt kant-en-klaar opgeleverd, en hier hoort ook de bestickering bij. Klik hier om alle bedrijfswagens op een rij te krijgen!

Lees meer over bedrijfswagen lease ZZP

Waar vind je de goedkoopste financial lease?

Wij hebben verschillende lease partijen met elkaar vergeleken. Athlon is door de grote, meestal de goedkoopste op alle fronten. Vraag daarom in ieder geval hier uw eerste gratis offerte aan.

Lees meer over goedkoopste financial lease

Hoe werkt financial lease ZZP?

De elektrische lease auto van nu wordt steeds populairder. Het zakelijke leasen is zeer bekend in Nederland. Financial lease ZZP is de zakelijke lease vorm waarbij je een auto kunt aanschaffen voor je eigen bedrijf. Vele elektrische auto’s in Nederland zijn gekocht door gebruik te maken van financial lease. De bank financiert de aankoopsom voor je elektrische auto, maar als koper ben je wel direct de economische eigenaar van de auto. In maandtermijnen, het lease bedrag, betaal je de auto terug. Wij hebben de beste vorm van financial lease ZZP (gratis scherpste offerte) gevonden. Ook voor het leasen van een elektrische auto is dit de beste optie. Wij hebben bij lease.auto onze vrijblijvende offerte aangevraagd.

Lees meer over financial lease ZZP

Wat is belangrijk bij ZZP lease?

Natuurlijk kijk je bij het het leasen van de elektrische auto allereerst wat je krijgt en voor welke prijs. Maar vaak worden de voorwaarden erom heen vergeten. In ons onderzoek zijn bepaalde zaken essentieel en worden lang niet door alle lease maatschappijen aangeboden. Denk hierbij aan:

Ruim aanbod auto’s in alle segmenten;

Boetevrij opzegbaar bij scheiding, ontslag of overlijden;

Makkelijk je oude auto inruilen;

In bezit van het Keurmerk ZZP Lease.

Kies nu jouw goedkoopste ZZP lease (elektrische) auto bij lease.auto

Lees meer over ZZP lease

Wat is de beste ZZP lease auto?

Natuurlijk kan je bij Athlon diverse zeer goede ZZP auto’s leasen. Natuurlijk ook de voordelige elektrische auto. Maar een onafhankelijk intermediair zoals lease.auto kan zorgen dat de starter of ZZP-er ook de lease auto van zijn dromen krijgt. Dit komt door een soepele acceptatie, maar ook door de zeer goed hulp die lease.auto biedt. Daarbij heb je als voordeel dat zijn het grootste lease aanbod van Nederland hebben, met natuurlijk een landelijke dekking.

Meer dan 1000 elektrische lease auto’s: nu beschikbaar

Lees meer over ZZP lease auto

Welke autolease ZZP is de goedkoopste?

Vraag allereerst een vrijblijvende offerte aan bij de volgende aanbieders:

Athlon:

Klik hier voor elektrisch leasen bij Athlon!

Elektrisch Leasen Athlon

Lease.auto:

Lease Tesla

Lease nu je Tesla! (klik hier)

Goedkoper krijg je geen aanbod. Dit is voor de ZZP-er de goedkoopste autolease:

Waar vind je de aantrekkelijkste financial lease zakelijk?

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Het zakelijke leasen is zeer bekend in Nederland. Financial lease zakelijk is de lease vorm waarbij je een auto kunt aanschaffen voor je onderneming. Vele elektrische auto’s in Nederland zijn gekocht door gebruik te maken van financial lease zakelijk. De bank financiert de aankoopsom voor je elektrische auto, maar als koper ben je wel direct de economische eigenaar van de auto. In maandtermijnen, het lease bedrag, betaal je de auto terug. Wij hebben de beste vorm van financial lease gevonden. Ook voor het leasen van een elektrische auto is dit de beste optie. Wij hebben bij lease.auto onze vrijblijvende offerte aangevraagd.

Lees meer over financial lease zakelijk

Waarom de elektrische lease auto voor de ZZP-er?

Het elektrisch auto leasen voor de ZZP-er is zo populair doordat je een unieke auto kan leasen voor een zeer goede bedrag met natuurlijk in je achterhoofd dat de bijtelling zeer laag is. De meest moderne elektrische auto’s zijn voor de ZZP lease aanwezig. Laat je eens vrijblijvend informeren:

Lees meer over elektrische auto leasen voor de ZZP-er

Kan je een elektrische auto leasen voor de vakantie?

Voor degene die een lease auto hebben bij Athlon is er de mogelijkheid om voor de vakantie een andere grotere auto te leasen. Een elektrische auto lease voor de vakantie is zeker mogelijk. Er zijn genoeg voorbeelden, maar je moet wel beslagen ten ijs komen. Athlon Vakantiebundel laat zien hoe een goede leasemaatschappij hiermee omgaat.

Lees meer over elektrische auto leasen vakantie

Welke voordelen zijn er voor auto leasen eenmanszaak?

Er zijn enorm veel voordelen voor het een elektrische auto leasen eenmanszaak. De kosten zijn namelijk aftrekbaar en met de lage bijtelling, zal je versteld staan voor de voordelen die dit heeft. En als je eenmaal je droom lease-auto hebt, komen alle andere voordelen vanzelf.

Lees meer over auto leasen eenmanszaak

Algemeen: de elektrische lease auto

Het besluit om te leasen of zwaar te kopen hangt af van hoe lang je de elektrische voertuigen wilt houden. Als het wagenpark om de 2-3 jaar een upgraden nodig heeft, is leasen waarschijnlijk kostenefficiënter voor het bedrijf. Als u wilt profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen op de elektrische auto markt, dan is leasen ook de beste optie. Elektrische lease auto heeft ook de toekomst!

De 5 redenen waarom een elektrische lease auto zo populair is

 • Het leasen in Nederland is al jaren lang zeer populair

Dit geldt al heel veel jaren voor de zakelijke rijder. De grote bedrijven maken gebruik van de lease-maatschappijen. Zij zorgen dat hun werknemers voor bijvoorbeeld 4 jaar lang of 160.000 kilometer onbezorgd kunnen rijden in een elektrische lease auto. Maar de laatste jaren is vooral het private lease zeer populair geworden. Dus ook voor de gewone consument is het nu aantrekkelijk om een elektrische auto te leasen. LEASEN IS HOT = REDEN 1

 • De bijtelling van een elektrische lease auto is maar 4%

De meeste zakelijke rijders in een elektrische lease auto maken ook privé gebruik van de auto. Dit betekent dat er sprake is van bijtelling. Je betaald zeg maar belasting over het privé gebruik van de auto. Dit is een percentage van de nieuw waarde. Omdat de bijtelling nu maar 4% is voor een elektrische lease auto, is dit een zeer groot voordeel. In 2018 is de bijtelling op een auto lease auto die niet volledig elektrisch is 22%. Dit betekent in de praktijk dat je bij een Tesla van meer dan 100.000 euro, bijvoorbeeld maar een bijtelling hebt van 180 euro netto per maand. Bij een andere dure gewone auto is dan misschien wel het twee of driedubbele. En dan hebben we het nog geeneens over de Nissan Leaf. Deze elektrische lease auto heeft maar een bijtelling van 50 euro netto per maand. BIJNA GEEN BIJTELLING = REDEN 2

Er komen steeds meer modellen van de elektrische lease auto

Maar waarom is er vanaf 2018 nu een enorme verkoopspurt gekomen. Dit heeft onder andere te maken dat er steeds meer modellen komen. Ondanks dat de aanschaf van de elektrische lease auto in 2018 nog enorm klein is (3%), is de groei enorm. Van al deze aangeschafte elektrische auto’s is dan weer 80 of 90% een elektrische lease auto. De toename komt door het extra aantal modellen in het middensegment van elektrische lease auto. De volgende nieuwe elektrische lease auto’s zijn zeer populair in 2018:

 • Volkswagen eGolf
 • BMW I3
 • Hyundai Ioniq

Elektrische lease auto

STEEDS MEER MODELLEN = REDEN 3

Het bereik van de elektrische lease auto is voldoende

Een andere reden waarom de elektrische lease auto steeds populairder wordt, is het voldoende bereik. Het bereik van de elektrische lease auto zal de komende jaren alleen maar beter worden. Dit zal zeker betekenen dat de elektrische auto de toekomst heeft. Op dit moment zijn natuurlijk de Tesla en de Nissan Leaf de onbetwiste kampioenen op het gebied van het bereik. Ook zij zullen de komende jaren hier aan blijven werken. Maar alle nieuwe modellen van de elektrische lease auto blijven zeker niet achter.

BETERE ACTIERADIUS = REDEN 4

Nederland is klaar voor de elektrische lease auto

De prijs van een nieuwe elektrische auto is relatief nog best hoog. Dit kan een reden zijn om geen nieuwe elektrische auto te kopen. Ondanks dat er geen brandstofkosten zijn. En bovendien zijn de onderhoudskosten zeer laag. Dit zijn redenen genoeg om te zorgen dat de elektrische auto de toekomst heeft. Maar voor de elektrische lease auto is Nederland wel klaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over de hoge aanschafprijs of de restwaarde. Natuurlijk betaal je wel de bijtelling over de aanschafprijs, maar deze is maar 4%. De elektrische lease auto laat zien dat je klaar bent voor de toekomst. Ook laat de elektrische lease auto zien dat je bewuste keuzes durft maken.

DE ELEKTRISCHE AUTO IS STOER = REDEN 5

Welke elektrische lease auto moet ik nemen?

Gelukkig komen er steeds meer modellen van de elektrische lease auto. Ook wordt het bereik van de elektrische lease auto steeds beter. Natuurlijk kom je als directeur uitstekend voor de dag met een Tesla. Een veel betere elektrische lease auto is er niet. De Nissan Leaf is natuurlijk voor een werknemer een perfecte keuze. De Nissan Leaf heeft zich al jaren lang bewezen als een moderne en betrouwbare elektrische lease auto. De E-Golf was aan het begin van 2018 de meest verkochte elektrische lease auto. Vanaf 2019 en 2020 komen er zeer veel modellen bij. De keuze wordt alleen maar moeilijker. Maar dat vinden we zeker niet erg.

Recent Content