Elektrische Auto Leasen


Een elektrische auto leasen is zeer populair. Dit is natuurlijk niet voor niks! De elektrische auto is tegenwoordig de auto die je wil hebben. En doordat leasen een makkelijke en goedkope manier is om in je geliefde elektrische auto te rijden, is de elektrische auto leasen zeer aantrekkelijk!

Alles over het leasen van een elektrische auto

Het grootste voordeel van het leasen van een elektrische auto leasen blijven toch de lage maandelijkse kosten. Daarnaast zijn er geen zorgen over de toekomstige waarde van de elektrische auto. Een nieuwe elektrische auto leasen voor een vast bedrag per maand. Zonder zorgen over onderhoud en de waarde van de auto. Maar ook zeker zonder zorgen over de brandstofkosten. Deze kunnen gewoon in het lease bedrag zitten, maar anders kost het opladen ook nog zeer weinig.

Private lease elektrische auto

Stel zelf je elektrisch lease auto samen, en ontvang vrijblijvend een offerte (klik hier)

Elektrische auto private lease

Waarom een elektrische auto leasen?

De elektrische lease auto heeft de toekomst. Het wordt steeds populairder om in een elektrische lease auto te rijden. Dit komt voornamelijk door de onderstaande redenen:

  • Het lease bedrag van een elektrische auto is laag
  • De bijtelling (voor privé rijden) is maar 4%
  • Er is steeds meer keuze uit de modellen elektrische lease auto

 • De actieradius voor elektrische leasen is veel beter

Meer dan 1000 elektrische lease auto’s: nu beschikbaar

Klik hier voor elektrisch leasen bij Athlon!

Elektrisch Leasen Athlon

 

Kopen of leasen?

Is het beter om te leasen of te kopen? Niet zo lang geleden was het de vraag of er wel genoeg laadpalen in Nederland zijn. Dit probleem is voor een groot gedeelte opgelost. Op dit moment blijkt leasen veel populairder te zijn. Dit komt met name door de snelle ontwikkeling van de elektrische lease auto.

Nu ook mogelijkheid voor occasion private lease! (gratis offerte)

Dit zou betekenen dat als je een elektrische auto aanschaft, je al snel erg achter loopt. Dit betekent bovendien dat de waarde van je auto afneemt. Terwijl als je least zit je bijvoorbeeld maar 4 jaar aan je auto vast. En je hoeft je verder geen zorgen te maken om wat dan ook. Een elektrische auto leasen is populair.

Stel nu je hele lease auto zelf samen! Unieke mogelijkheid en de beste prijzen!

elektrische auto leasen 2019

Elektrische lease auto: bedrijfsmatig bekeken

Waarom is de elektrische lease auto zo populair? Als je kijkt naar de redenen die bedrijven hiervoor hebben, krijg je een duidelijk inzicht. Ook voor de gewone consument kan dit genoeg reden zijn om een elektrische lease auto te overwegen. Hier komen de voor- en nadelen van het leasen van een elektrische auto:

 • Inkoopvoordeel van elektrische lease auto

Het grootste voordeel van de aankoop van het elektrische wagenpark van een bedrijf is dat het bedrijf aan het einde van de betalingsperiode eigenaar is van de voertuigen. Daarom kan het een ​​financieel rendement genereren op basis van de inruilwaarde.

 • Bij een lage inruilwaarde is leasen een betere optie

Omdat de ontwikkeling van de elektrische auto zo snel gaat, is het ook voor de lease maatschappij moeilijk in te schatten wat de restwaarde is van een elektrische lease auto die wordt aangeschaft. Als je een auto gaat leasen miet je altijd opletten dat jij niet verantwoordelijk bent voor de tegenvallende restwaarde van de auto.

Meer dan 1000 elektrische lease auto’s: nu beschikbaar

 • Lagere onderhoudskosten is een voordeel voor het kopen

Elektrische voertuigen hebben aanzienlijk minder onderhoud nodig dan voertuigen met verbrandingsmotor. Elektrische motoren draaien op elektriciteit, terwijl verbrandingsmotoren gebruik maken van explosies. Logische dat elektrische auto’s minder warmte en trillingen hebben, wat zorgt voor minder onderhoudskosten.

Klik hier voor elektrisch leasen bij Athlon!

Elektrisch Leasen Athlon

 

Maar voor het elektrisch auto leasen ligt het voordeel van de weinige onderhoudskosten vooral in de weinig beweegbare delen. De elektrische auto heeft minder bewegende delen die kapot kunnen gaan. En ook geen olie of filters om te vervangen. Dit maakt de onderhoudskosten buiten de garantieperiode veel lager voor elektrische voertuigen. Hierdoor wordt een van de financiële voordelen van leasing ten opzichte van het kopen teniet gedaan.

 • Kopen geeft reclame mogelijkheden

Als de elektrische auto wordt gekocht, kan je helemaal zelf beslissen of het bedrijfslogo erop moet. Ook andere reclame teksten is makkelijker. Als je een de elektrische auto gaat leasen, is dit verhaal veel lastiger. Helemaal als je ook af en toe van reclame tekst wil wisselen.

 • Onbeperkte kilometerstand is een voordeel bij het leasen

Als je een elektrische auto gaat kopen, gaat in principe naar elke gereden kilometer de waarde van de auto achteruit. Bij een lease contract van een elektrische auto hoef je hier totaal geen zorgen om te maken.

Private lease elektrische auto

Stel zelf je elektrisch lease auto samen, en ontvang vrijblijvend een offerte (klik hier)

Elektrische auto private lease

 • Subsidie ontvangen is een voordeel voor de koper

Als het elektrische auto leasen in principe wordt gedaan door een lease maatschappij, dan hebben zij recht op een eventuele subsidie. Als je zelf een elektrische lease auto rijdt en je hebt geen profijt van de subsidie gehad, kun je beter de elektrische auto zelf kopen.

 

 • Garantie inbegrepen bij het leasen inbegrepen

De garantie is over het algemeen inbegrepen tot het einde van de leaseperiode. Hierdoor zijn er totaal geen zorgen over wat voor probleem de auto dan ook heeft.

Alle vragen en antwoorden over het leasen van een elektrische auto

Hieronder behandelen wij alle onderwerpen waar wij de laatste tijd veel vragen over hebben gekregen. Wij proberen deze vragen over elektrisch auto leasen, zo makkelijk mogelijk te beantwoorden. Als u meer wil weten over het specifieke onderwerp dan kan u klikken op ‘lees meer’. Dit zijn de 14 meest gestelde vragen over het leasen van een elektrische auto.

Meer dan 1000 elektrische lease auto’s: nu beschikbaar

Nu ook mogelijkheid voor occasion private lease! (gratis offerte)

Wat is financial lease?

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Het zakelijke leasen is zeer bekend in Nederland. Financial lease is de zakelijke lease vorm waarbij je een auto kunt aanschaffen voor je onderneming. Vele elektrische auto’s in Nederland zijn gekocht door gebruik te maken van financial lease. De bank financiert de aankoopsom voor je elektrische auto, maar als koper ben je wel direct de economische eigenaar van de auto. In maandtermijnen, het lease bedrag, betaal je de auto terug. Wij hebben de beste vorm van financial lease gevonden. Ook voor het leasen van een elektrische auto is dit de beste optie. Wij hebben bij lease.auto onze vrijblijvende offerte aangevraagd.

Lees meer over financial lease

Lease nu een BMW i3

Vraag hier vrijblijvend offerte aan!

Maandprijs
€ 245
Prijs (incl.)
€ 17.700
Bouwjaar
2014-08
Kilometerstand
29.105 km
Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Kenteken
6-XJZ-12

Nu: De 7 zekerheden voor zakelijk leasen

Dit is wat leasem.nl te beiden heeft. Nu unieke aanbiedingen (klik hier):

 1. Altijd heldere voorwaarden
 2. Altijd één vast aanspreekpunt
 3. Altijd persoonlijk advies
 4. Altijd een leasevorm die bij jou past
 5. Altijd een leasecontract op maat
 6. Altijd een snelle reactie
 7. Altijd een stapje extra

Kan je financial lease zonder jaarcijfers gebruiken?

Wil je financial lease zonder jaarcijfers ga dan als eerste kijken naar een onafhankelijke intermediair. De grootste en meest bekende in Nederland is lease.auto. Vraag hier heel makkelijk informatie of je offerte aan en de mogelijkheid van het leasen van een (elektrische) auto is gelijk helemaal duidelijk. Er is hier zelfs financial lease voor nieuwe en tweedehands auto’s. Maak nu geheel vrijblijvend gebruik van deze mogelijkheid:

Lees meer over financial lease zonder jaarcijfers

Is elektrische auto private lease mogelijk?

De partijen waarbij het elektrisch leasen voor de individuele klant aantrekkelijk blijft, zijn op 1 hand te tellen. Wij hebben zeer goede ervaringen bij Athlon. Dit komt door dat privé leasen hier met zeer scherpe prijzen kan. Daarnaast zijn de voorwaarden erg goed. Wat betreft de dienstverlening is Athlon al jarenlang de nummer 1. Let op: een keurmerk private lease is aanwezig!

Stel nu je hele lease auto zelf samen! Unieke mogelijkheid en de beste prijzen!

Nu ook mogelijkheid voor occasion private lease! (gratis offerte)

Daarnaast kan je lease.auto uitstekend gebruiken voor een goed vergelijk voor het private leasen van een elektrische auto. Zij zijn namelijk een onafhankelijke intermediair in autoleasing. De beste en grootste in Nederland. Informeer daarom geheel vrijblijvend naar de scherps mogelijke lease deal. Lease.auto heeft als doel het onmogelijke mogelijk te maken.

De beste lease aanbiedingen

Een unieke partij is Lease’m. Zij hebben ons versteld doen staan van wat ze te bieden hebben. Een zeer goed aanbod voor private lease. Het contract is geheel compleet en zeer goed geprijsd. Natuurlijk inclusief 100% onderhoud en banden, complete all-risk verzekering, maar ook vervangend vervoer. Geen kleine lettertjes, gewoon heel duidelijk wat je krijgt. Alles wordt perfect geregeld, zelfs als je je eigen auto wil verkopen.

Lees meer over elektrische auto private lease

Waarom is de elektrische lease auto zo populair?

Al jarenlang zijn we op zoek naar de beste mobiele oplossingen. De veranderde behoeften van klanten speelt hier een belangrijke rol bij. Voor de ontplooiing van jarenlange innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van Nederland zijn er enkele belangrijke grote spelers op de Nederlandse markt. Athlon is hier zeker de marktleider in. Dit zie je terug in de dienstverlening wat betreft het leasen van de elektrische auto. Zowel voor het zakelijk leasen als private leasing laat Athlon al jarenlang zien, dat zij de klant zeer serieus nemen.

Lees meer over de populaire elektrische lease auto

Wat is een bedrijfswagen lease ZZP?

Voor de ZZP-er is het leasen van een bedrijfswagen veel aantrekkelijker dan deze zelf aan te schaffen. Bij Athlon heb je een zeer groot aanbod, en voor de scherpste prijzen. Vraag hier daarom geheel vrijblijvend informatie op, om te kijken of een bedrijfswagen lease ZZP voor jou geschikt is. Leasen zonder risico kan volgens ons het best met Athlon Essentail Lease.

Klik hier voor elektrisch leasen bij Athlon!

Elektrisch Leasen Athlon

 

Hierbij heeft u geen onvoorziene kosten zoals verzekeringen, reparaties en onderhoud. Weet je nog niet zo goed wat je wil vraag vrijblijvend de bedrijfswagenexperts om advies. Zij kunnen meedenken over de keuze van de bedrijfswagen, maar ook over de inrichtings- en montagemogelijkheden. De bedrijfsauto lease ZZP wordt kant-en-klaar opgeleverd, en hier hoort ook de bestickering bij. Klik hier om alle bedrijfswagens op een rij te krijgen!

Lees meer over bedrijfswagen lease ZZP

Waar vind je de goedkoopste financial lease?

Wij hebben verschillende lease partijen met elkaar vergeleken. Athlon is door de grote, meestal de goedkoopste op alle fronten. Vraag daarom in ieder geval hier uw eerste gratis offerte aan.

Lees meer over goedkoopste financial lease

 

Hoe werkt financial lease ZZP?

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Het zakelijke leasen is zeer bekend in Nederland. Financial lease ZZP is de zakelijke lease vorm waarbij je een auto kunt aanschaffen voor je eigen bedrijf. Vele elektrische auto’s in Nederland zijn gekocht door gebruik te maken van financial lease. De bank financiert de aankoopsom voor je elektrische auto, maar als koper ben je wel direct de economische eigenaar van de auto. In maandtermijnen, het lease bedrag, betaal je de auto terug. Wij hebben de beste vorm van financial lease ZZP (gratis scherpste offerte) gevonden. Ook voor het leasen van een elektrische auto is dit de beste optie. Wij hebben bij lease.auto onze vrijblijvende offerte aangevraagd.

Lees meer over financial lease ZZP

Wat is belangrijk bij ZZP lease?

Natuurlijk kijk je bij het het leasen van de elektrische auto allereerst wat je krijgt en voor welke prijs. Maar vaak worden de voorwaarden erom heen vergeten. In ons onderzoek zijn bepaalde zaken essentieel en worden lang niet door alle lease maatschappijen aangeboden. Denk hierbij aan:

Ruim aanbod auto’s in alle segmenten;

Boetevrij opzegbaar bij scheiding, ontslag of overlijden;

Makkelijk je oude auto inruilen;

In bezit van het Keurmerk ZZP Lease.

Kies nu jouw goedkoopste ZZP lease (elektrische) auto bij lease.auto

Lees meer over ZZP lease

Wat is de beste ZZP lease auto?

Natuurlijk kan je bij Athlon diverse zeer goede ZZP auto’s leasen. Natuurlijk ook de voordelige elektrische auto. Maar een onafhankelijk intermediair zoals lease.auto kan zorgen dat de starter of ZZP-er ook de lease auto van zijn dromen krijgt. Dit komt door een soepele accceptatie, maar ook door de zeer goed hulp die lease.auto biedt. Daarbij heb je als voordeel dat zijn het grootste lease aanbod van Nederland hebben, met natuurlijk een landelijke dekking.

Meer dan 1000 elektrische lease auto’s: nu beschikbaar

Lees meer over ZZP lease auto

Welke autolease ZZP is de goedkoopste?

Vraag allereerst een vrijblijvende offerte aan bij de volgende aanbieders:

Athlon:

Klik hier voor elektrisch leasen bij Athlon!

Elektrisch Leasen Athlon

 

Lease.auto:

Lease Tesla

Lease nu je Tesla! (klik hier)

Goedkoper krijg je geen aanbod. Dit is voor de ZZP-er de goedkoopste autolease:

Nu: De 7 zekerheden voor zakelijk leasen

Dit is wat leasem.nl te beiden heeft. Nu unieke aanbiedingen (klik hier):

 1. Altijd heldere voorwaarden
 2. Altijd één vast aanspreekpunt
 3. Altijd persoonlijk advies
 4. Altijd een leasevorm die bij jou past
 5. Altijd een leasecontract op maat
 6. Altijd een snelle reactie
 7. Altijd een stapje extra

Lees meer over autolease ZZP

Waar vind je de aantrekkelijkste financial lease zakelijk?

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Het zakelijke leasen is zeer bekend in Nederland. Financial lease zakelijk is de lease vorm waarbij je een auto kunt aanschaffen voor je onderneming. Vele elektrische auto’s in Nederland zijn gekocht door gebruik te maken van financial lease zakelijk. De bank financiert de aankoopsom voor je elektrische auto, maar als koper ben je wel direct de economische eigenaar van de auto. In maandtermijnen, het lease bedrag, betaal je de auto terug. Wij hebben de beste vorm van financial lease gevonden. Ook voor het leasen van een elektrische auto is dit de beste optie. Wij hebben bij lease.auto onze vrijblijvende offerte aangevraagd.

Lees meer over financial lease zakelijk

 

Waarom elektrische auto leasen voor de ZZP-er?

Het elektrisch auto leasen voor de ZZP-er is zo populair doordat je een unieke auto kan leasen voor een zeer goede bedrag met natuurlijk in je achterhoofd dat de bijtelling zeer laag is. De meest moderne elektrische auto’s zijn voor de ZZP lease aanwezig. Laat je eens vrijblijvend informeren:

Lees meer over elektrische auto leasen voor de ZZP-er

Kan je een elektrische auto leasen voor de vakantie?

Voor degene die een lease auto hebben bij Athlon is er de mogelijkheid om voor de vakantie een andere grotere auto te leasen. Een elektrische auto lease voor de vakantie is zeker mogelijk. Er zijn genoeg voorbeelden, maar je moet wel beslagen ten ijs komen. Athlon Vakantiebundel laat zien hoe een goede leasemaatschappij hiermee omgaat.

Lees meer over elektrische auto leasen vakantie

Welke voordelen zijn er voor auto leasen eenmanszaak?

Er zijn enorm veel voordelen voor het een elektrische auto leasen eenmanszaak. De kosten zijn namelijk aftrekbaar en met de lage bijtelling, zal je versteld staan voor de voordelen die dit heeft. En als je eenmaal je droom lease-auto hebt, komen alle andere voordelen vanzelf.

Lees meer over auto leasen eenmanszaak

Conclusie elektrische auto leasen

Het besluit om te leasen of zwaar te kopen hangt af van hoe lang je de elektrische voertuigen wilt houden. Als het wagenpark om de 2-3 jaar een upgraden nodig heeft, is leasen waarschijnlijk kostenefficiënter voor het bedrijf. Als u wilt profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen op de elektrische auto markt, dan is leasen ook de beste optie. Elektrische auto leasen heeft ook de toekomst!

Recent Content