EINDELIJK: MITSUBISHI TOONT IN GENÈVE LANGVERWACHTE CROSSOVER


Het slabakt wat bij Mitsubishi maar daar moet stilaan verandering in komen, met een crossover die dit jaar zal worden voorgesteld bijvoorbeeld. Al zal het nog tot 2018 duren voor het model in productie kan. De boot, trein en memo zwaar gemist Mitsubishi? EINDELIJK: MITSUBISHI TOONT IN GENÈVE LANGVERWACHTE CROSSOVER.

Het is wat; zeggen dat je als merk resoluut voor SUV’s en crossovers gaat maar er minder in je gamma hebt staan dan pakweg Peugeot. Toch is dit waar Mitsubishi naar toe wilt, al valt niet te ontkennen dat ze stilaan achterop lopen, want noem eender welk merk op en je zal hoogpotige gerief terugvinden in de line-up.

Maar goed, het autosalon van Genève zou een keerpunt moeten zijn voor het Japanse merk. Want dan zal het haar gloednieuwe – en nog naamloze- crossover vanonder het doek halen. Naar eigen zeggen de beste Mitsubishi die het merk ooit zal hebben gebouwd – pijnlijk om te horen voor Lancer EVO eigenaars… – en gebruik zal maken van een viercilinder turbobenzine en op een later stadium over plug-inkracht zal beschikken.

We kijken alvast uit naar de terugkeer van weleer Mitsu.

EINDELIJK: MITSUBISHI TOONT IN GENÈVE LANGVERWACHTE CROSSOVER.

Recent Content