Eerste informatie Renault Captur


Pas op de Autosalon van Genève in maart zal Renault de Captur officieel onthullen. Desondanks kunnen wij u nu al de eerste informatie en foto’s tonen van deze voormalige concept car. Dat de Captur zou komen, hing al een tijdje in de lucht. Nu de nieuwe Renault Clio enige tijd geleden debuteerde, heeft de Captur een perfect platform. Eerste informatie Renault Captur.

Mogelijkheden tot individualiseren

Renault belooft dat de Captur als “urban crossover” de voordelen van een SUV, MPV én hatchback combineert. Wij zijn heel benieuwd! De 4,12 meter lange Captur is getekend door de Nederlander Laurens Van den Acker. Het ontwerp van de auto ligt in het verlengde van de Clio en sluit mooi aan bij de rest van de Renault-familie. Wel kenmerkt de Captur zich door diverse mogelijkheden tot individualiseren: zo kan de auto in duotone lak worden geleverd. Ook het interieur kan worden geleverd in verschillende kleuren en worden voorzien van diverse motieven.

Ook leverbaar met lage uitstoot

Standaard beschikt de Renault Captur over onder andere keyless entry, Hill Start Assist, tractiecontrole, stabiliteitscontrole en parkeersensoren. Optioneel kunnen een achteruitrijcamera, een premium Arkamys audiosysteem en het Renault R-Link multimediasysteem worden geleverd. De prijzen van de Renault Captur zijn nog niet bekend. Dit geldt ook voor de motoren. Renault licht echter al een tipje van de sluier op door te vermelden dat de auto leverbaar zal zijn met een uitstoot van slechts 96 gram.

 

Eerste informatie Renault Captur.

Recent Content