EERSTE 500 MUSTANGS WORDEN VERKOCHT TIJDENS CHAMPIONS LEAGUE-FINALE


Voor het eerst in zijn vijftigjarige bestaan voert Ford de Mustang naar Europa via de officiële verdelers. Die gebeurtenis willen ze wat luister bijzetten door de eerste exemplaren op een aparte manier te verkopen. Daarom verkopen ze de eerste exemplaren exclusief tijdens de Champions League finale op 24 mei. EERSTE 500 MUSTANGS WORDEN VERKOCHT TIJDENS CHAMPIONS LEAGUE-FINALE.

Het gaat om een vooruitbestelling op de uiteindelijke productie. Wie een wagen bestelt, moet dus nog een poosje wachten tot hij wordt geleverd. Vanaf de aftrap tot het laatste fluitsignaal zal Ford 500 exemplaren van de nieuwe Mustang op deze manier laten bestellen door de klanten in heel Europa. Verwacht wordt dat de Champions League finale door zowat 70 miljoen mensen zal worden bekeken. Dat die vijfhonderd exemplaren tegen het eind van de match de deur uit zijn lijkt ons dus niet onwaarschijnlijk.

De Ford Mustang zal worden uitgerust met Fords connectiviteits- en navigatiesysteem SYNC 2, verwarmde en geventileerde zetels, een parkeerhulp, een zwarte lederen bekleding, chroomaccenten en 19″ lichtmetalen velgen. Hij is beschikbaar met een 2.3 viercilinder EcoBoost ( 330 pk,407 Nm) of 5.0 V8 (426 pk, 529 Nm). Bestellen kan door je te registreren op de Ford-website en tijdens de wedstrijd je gegevens in te vullen in het tijdelijk beschikbare formulier.

De Champions League-finale vindt dit jaar plaats in Lissabon. Daar zullen Real Madrid CF en Club Atlético de Madrid uitvechten wie de beste voetbalclub va Europa van dit seizoen is. Ford is al sinds 1992 hoofdsponsor van de Champions League maar zal na dit seizoen de fakkel doorgeven aan Nissan.

 

EERSTE 500 MUSTANGS WORDEN VERKOCHT TIJDENS CHAMPIONS LEAGUE-FINALE.

Recent Content