DS 3 GIVENCHY LE MAKEUP: DE DROOM VAN ELKE JONKVROUW


Presenteert BMW in Spanje een met testosteron opgepompte M4, dan haalt DS in Engeland het doek van de DS 3 Givenchy Le MakeUp, een modieus samengestelde hatchback met een schminkcompartiment in de armsteun gevuld met spul van Givenchy. Wat meer wil je als vrouw? DS 3 GIVENCHY LE MAKEUP: DE DROOM VAN ELKE JONKVROUW.


De DS 3 vindt gretig aftrek bij vrouwen, waardoor het net zoals bij de Fiat 500 niet onlogisch is om vrouwspecifieke modellen op de baan te zetten. Het laatste voorbeeld daarvan is deze DS 3 Givenchy Le MakeUp, een samenwerking tussen Citroën (DS) en haute couture-merk Givenchy. Die gingen samen een frappe macchiato in de hipste koffieschop van Parijs drinken en kwamen naar buiten met een opaal witte DS 3 met paarse accenten rondom.

Al houdt het daar niet bij op, want pas binnenin wordt het helemaal designerchique. In de armsteun plaatst Givenchy namelijk een speciaal make-up-compartiment met mascara, gezichtspoeder, nagellak en lippenstift. Even terug voor de mannen; krachtbron van dienst is de 110 pk sterke driecilinder benzine. Xenon koplampen, achteruitrijcamera en een 7-duims infotainmentscherm zijn allemaal standaard.

Het slechte nieuws dan? DS zal de wagen enkel – beperkt – commercialiseren in het Verenigd Koninkrijk. Waardoor je hier je eigen make-up in het handschoenkastje zal moeten steken…

autofans.be

 

DS 3 GIVENCHY LE MAKEUP: DE DROOM VAN ELKE JONKVROUW.

Recent Content