Drie gloednieuwe MG Rover auto’s onder de hamer


Wie wat bewaart, die heeft wat. Dat moet degene gedacht hebben die in 2004 twee speciale Rovers en een MG gloednieuw en ongebruikt opzij zette. De MG Rover group bouwt sinds 2005 geen auto’s meer, dus de kans dat je ergens nog een gloednieuwe MG of Rover op de kop kunt tikken is heel erg klein. Niet zo lang geleden, zijn er toch nog drie geveild. Drie gloednieuwe MG Rover auto’s onder de hamer.

De eerste Rover was een donkerblauwe metallic Rover 75 met een 4.6 litre V8 Mustang motor en een lederen interieur. Daarmee was dit het meest bijzondere exemplaar van het drietal. Deze werd voor slechts 21.500 euro verkocht.

De tweede auto was eveneens een Rover 75, maar een gelimiteerde LWB (long-wheel base) versie, met licht grijze metallic lak en donkergrijs lederen interieur. Deze werd voor slechts 17.960 euro verkocht.

Tot slot veranderde er nog een MG TF 160 roadster van eigenaar. De cabrio in blauw metallic, lederen interieur en zwarte kap ging voor 14.700 euro met z’n nieuwe eigenaar mee.

De auto’s zijn al bijna klassiekers, dus de prijzen vallen mij helemaal niet tegen. Berg ze netjes op en kijk over 15 jaar nog eens wat ze waard zijn.

Bron

Drie gloednieuwe MG Rover auto’s onder de hamer.

Recent Content