DIT IS VOLGENS MCLAREN DE PERFECTE CONFIG VOOR EEN 570S


Smaken verschillen, zeker in het segment van de supercars. Maar om alle lelijke gedrochten even te vergeten, stelde McLaren zelf enkele perfecte configuraties voor – en dat voor een prikje! DIT IS VOLGENS MCLAREN DE PERFECTE CONFIG VOOR EEN 570S!

De Britten bij McLaren hebben gewerkt aan wat exclusievere elementen voor hun 570S. Interne designers hebben enkele designs ontworpen die volgens hen perfect passen bij de supercar. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar welke interieurcombinatie het best past bij het kleurenschema van het exterieur.

Meer dan alleen marketingblaasjes. Want wie op zijn centen wil letten bij de aankoop van zijn McLaren 570S doet er voordeel mee hiervoor te kiezen. Met een prijskaartje van net geen 10.000 euro, ben je gewoon goedkoper af dan de individuele optie aan te klikken om die specifieke kleur te willen.

Het voorbeeld dat ze publiek maken heeft Design Edition 1 en komt in het Vermillion Red en carbon zwarte duotoon. De vijfspaaks velgen, stealth uitlaat en rode remklauwen zijn deel van het totaalpakket. Binnenin werd er gekozen voor carbon zwart alcantara en apex rood nappa leder.

Andere beschikbare kleuren binnen deze reeks zijn: Storm Grey, Ventura Orange en Silica White.

 

DIT IS VOLGENS MCLAREN DE PERFECTE CONFIG VOOR EEN 570S.

Recent Content