Dit is het interieur van de Mercedes V-Klasse


That’s right. Mercedes introduceert volgend jaar een nieuw model dat begint met de letter ‘V’. Dit zijn daar de eerste beelden van. Dit is het interieur van de Mercedes V-Klasse.

V-Klasse, het wordt de naam die de opvolger van de Viano krijgt opgeplakt. Mercedes probeert deze nieuwe personenbus, die waarschijnlijk in maart volgend jaar te Genève wordt onthuld, overduidelijk wat meer klasse te geven met deze terminologie. Toegegeven, het klinkt nu al gewichtiger dan Viano of Vito.

In een eerste batch foto’s van het interieur zien we een cockpit die barstensvol hout zit. Ook de touchpad die de nieuwe C-Klasse meekrijgt vinden we er terug, evenals het COMAND infotainmentsysteem met die enorme bedieningsknop in het midden. Ziet er luxueus uit, voor een busje.

Hoewel, we noemen het een busje, maar de V-Klasse zal meer de kant van een luxe aangekleden MPV opgaan. Of de grijs kenteken-variant zonder riante captain chairs ook als V-Klasse door het leven gaat is nog onduidelijk.

Mercedes heeft ook al een schets van de toekomstig V-Klasse naar buiten geslingerd, waarop de lijnen van de nieuwe huisgrille en bumper goed zijn te ontwaren. Busjespr0n, nietwaar?

Bron

 

Dit is het interieur van de Mercedes V-Klasse.

Recent Content