DIT HEEFT SKODA NOG IN SUV-PETTO


Tot de komst van de Kodiaq was de geschiedenis van Skoda vrij van SUV’s, toch als we de eigenzinnige Yetti even buiten beschouwing laten. Daar komt serieus wat verandering in de komende jaren, want het Tsjechische merk heeft maar liefst drie nieuwe modellen op til staan. Waaronder een Kodiaq coupé. DIT HEEFT SKODA NOG IN SUV-PETTO.

Moeten we een modellenrangeplaatje van CarNewsChina geloven, dan heeft Skoda grote SUV-plannen. Althans, in China. Want daar gaat het mettertijd drie nieuwe modellen lanceren. Al kan je er prat op gaan dat ze niet allemaal in China blijven plakken. Zo is er duidelijk een Kodiaq Coupe die de al gekende SUV in een coupejasje steekt. Net zoals pakweg de BMW X6 het coupébroertje van de X5 is.

Dan staan er nog twee raadsels op de foto. De Model K en Model Q. Eén daarvan is sowieso de nieuwe Yeti. Daaronder zou nog wel eens een nieuwe instap-crossover kunnen komen te staan. Een soort van Audi Q2 voor het werkvolk zeg maar. Laten we binnenkort massaal onze Octavia’s en Superbs links liggen voor deze modellen? Wie weet.

 

DIT HEEFT SKODA NOG IN SUV-PETTO.

Recent Content