Deze Belgische fuifnummers hebben lollige kentekens


Sinds april mag je in België je kenteken volledig personaliseren. Dit guitige koppel liet zich dat geen twee keer zeggen, en besloot dat er wat meer gelachen moet worden. Deze Belgische fuifnummers hebben lollige kentekens.

Als je een CRX Del Sol rijdt met een uitlaat die een een grotere diameter dan je velgen heeft, dan ga je natuurlijk voor ’2FAST4U’ , ‘E4TMYDU5T’ , ‘C4TCHM3IFUC4N’ of iets in die orde, maar Fries Reyntjens en zijn vrouw Astrid Dedeurwaerdere rijden geen CRX, ze rijden Zafira en Espace, en van dergelijke deerniswekkende wielen word je vanzelf depressief natuurlijk. Gelukkig hebben ze een remedie hiertegen: veel lachen.

Het stel kent elkaar sinds de middelbare school. Vanaf het moment dat Fries Astrid liet zien wat hij allemaal ondersteboven op zijn rekenmachine tevoorschijn kon toveren (’7083170′ en natuurlijk ’707+707′) viel zij als een blok voor hem. You smooth operator you. De rest is geschiedenis.

Mr Winx op repeat, en schateren maar! Kost je 2 rooitjes, maar dan heb je wel wat. Rare jongens, die Vlamingen. Bovendien zijn ze niet gierig geweest, want je mag 8 tekens in een kentekenplaat stoppen. Een Hollander had dat sowieso gedaan.

 

Deze Belgische fuifnummers hebben lollige kentekens.

Recent Content