Daihatsu Sirion Limited Black – nu ook met spoilers


Omdat extra spoilers met een matzwart-kleurtje ook best eens op een Sirion geplakt mogen worden. Daihatsu Sirion Limited Black – nu ook met spoilers.

Deze telg uit de Daihatsu-familie is een autootje waar we het op Autoblog over het algemeen maar weinig over hebben. Dat terwijl de Sirion 2 van alle occasions vorig jaar toch het meest waardevast is gebleven. In het kader van “Spoilers, het mag weer” laten we ‘m daarom toch even voorbij komen: dit is de Daihatsu Sirion Limited Black. Hierbij is onder meer het dakje matzwart geverfd, zijn er matzwarte randen op de Japanner geplakt en is ook de achterspoiler voorzien van een kleur “die momenteel erg populair is in autoland” volgens Daihatsu. Ja, dat klopt aardig.

Deze Sirion-met-meer-plastic wordt gelimiteerd tot een oplage van 100 stuks. Of ze willen de Daihatsu erg exclusief houden, of ze verwachten er gewoon niet meer van te verkopen. Om helemaal mee te gaan in de trend van limited editions plakken ze een heuse badge op het dashboard met daarin het typenummer. Vanaf de zomer kan je het Limited Black-pakket op een Sirion 2 naar keuze laten plakken voor 1.199 euro. De heetste versie op het moment is de 103 peekaa sterke Sirion 2 1.5 Sport.

Bron

 

Daihatsu Sirion Limited Black – nu ook met spoilers.

Recent Content