Dacia Logan MCV is een Roemeense budgetcontainer


Het is crisis, dus waarom zou je te veel aan een stationwagen uitgeven? Dacia hoopt dat flink wat Europeanen zo zullen redeneren, want dan raken ze lekker veel nieuwe Logan MCV’s kwijt. Dacia Logan MCV is een Roemeense budgetcontainer.

De nieuwe C-segmenter is 4,49 m lang, heeft een bagageruimte van 573 liter, en als het moet vervoert deze Roemeense pakezel voorwerpen met een lengte van 2,7 meter. Bent u wat minder van het goederenvervoer, maar wel van het hoogfrequente heteroseksuele geslachtsverkeer en kunt u geen SUV/MPV betalen, dan is deze vrij ruime wagen eveneens een goede keuze.

Onder de kap bevindt zich sowieso een spaardieseltje dat 3,8 l/100 km verbruikt, over verdere motoriseringen hoort u later, maar wij verwachten dat de 0.9 TCe ook wel een plekje krijgt in de grevo-transporteur.

Sinds de introductie in 2006 heeft Dacia inmiddels bijna 340.000 Logan MCV‘s op de markt gebracht in zo’n veertig landen. met deze nieuwe, saai grijsbruine, break-variant van deLogan (2) moet de teller fors verder oplopen.

Prijzen volgen, vanaf het tweede kwartaal van 2013 is de Logan MCV te bestellen. Een rij-impressie staat rond Sint-Juttemis gepland.

 

Dacia Logan MCV is een Roemeense budgetcontainer.

Recent Content