DACIA DUSTER PICK-UP KOMT ER AAN


Nu de Logan niet meer verkrijgbaar is als pick-up, wordt het tijd voor het Roemeense merk om een budget pick-up de wereld in te sturen. Een dik jaar geleden beloofden ze ons dat al, volgend jaar zou hij eindelijk verschijnen. DACIA DUSTER PICK-UP KOMT ER AAN.

Recent werd er een Duster pick-up prototype gespot in Roemenië. Dit was genoeg om de geruchtenmolen in gang te trekken. De wagen zelf werd gebouwd door Romturingia, een bedrijf dat zich al langer bezig houdt met Dacia’s om te bouwen tot – bijvoorbeeld – ambulances. De input van Renault zou trouwens beperkt zijn gebleven tot technische ondersteuning. Een andere bron wist te vertellen dat de wagen werd aangevraagd door Renaults speciale Sales Division in Roemenië.

De – pre-facelift – Duster Pick-up heeft in onze ogen zeker bestaansrecht. Smijt de nieuwe grille er op en de wagen kan zo een verkoopsucces worden. Zeker met een prijs van twee botervlootjes. Niet meteen interessant voor België, al zien we hier toch een markt in de vorm van boswachters en kleine gemeentes.

DACIA DUSTER PICK-UP KOMT ER AAN.

Recent Content