COYOTE LANCEERT NIEUWE VERSIE MET INGEBOUWDE NAVIGATIE


Coyote Systems, het bedrijf achter de populaire radarverklikker, lanceert een nieuwe versie van hun toestel met geïntegreerde navigatie. COYOTE LANCEERT NIEUWE VERSIE MET INGEBOUWDE NAVIGATIE.

Aangezien de vorige ‘new Coyote’ ondertussen al bijna 2 jaar oud is werd het dringend tijd voor een nieuwe versie. Het Franse bedrijf lanceert daarom een variant met een ingebouwd navigatiesysteem en kaarten voor 23 landen. Van welk ander bedrijf Coyote de kaarten heeft gekocht is voorlopig nog onbekend.

Handige functies bij de nieuwe Coyote GPS zijn – naast de radarverklikker – het zoeken van tankstations (mét hun prijzen) en parkings met hun live beschikbare plaatsen. Wij hopen alvast dat ze de snelheid van het touchscreen (en de stabiliteit van het besturingssysteem) hebben kunnen verbeteren tegen over de vorige versie, want die laat dikwijls te wensen over.

De Coyote is te koop vanaf 10 juni in hun Coyote Store in Waver, online en bij de verschillende officiële verdelers met een adviesprijs van 249 euro, een jaarabonnement kost nog steeds 144 euro. Coyote belooft ook updates voor de navigatiekaarten tot 2 jaar na het einde van de commercialisering van het toestel.

COYOTE LANCEERT NIEUWE VERSIE MET INGEBOUWDE NAVIGATIE.

Recent Content