Configureer je eigen BMW i8


BMW heeft de i8 aan zijn configurator toegevoegd. Geïnteresseerden, maar voornamelijk fanboys kunnen nu eindelijk hun eigen hybride samenstellen. Configureer je eigen BMW i8.

BMW’s i8 is al sinds eind 2013 leverbaar en inmiddels voor dit jaar al uitverkocht, maar de configurator had BMW tot voor kort nog niet online. Nu wel, de Nederlandse versiegeeft enkel de keuze in kleuren, velgen en ‘interieurwerelden’. Wie naar de website van ons buurland surft, krijgt de volledige configurator tot zijn beschikking.

Voor een futuristische sportauto houdt BMW het nogal braafjes qua uitvoeringen. Dat begint met de wat saaie exterieurkleuren waar BMW je de keuze uit geeft; grijs, wit, zilver of blauw. That’s it. Die kleuren zijn te combineren met ‘Frozen Grey’ of ‘BMW i Blau’ sideskirts en achterbumper.

De volgende stap is het kiezen van de juiste wielen. Er is keuze uit 20 inch, 20 inch of… 20 inch. De styling varieert van de aerodynamische turbine-stijl tot een W-spaaks velg.

Voor het interieur heeft BMW eveneens drie smaakjes beschikbaar. Standaard is de beige stof-leder combinatie ‘Neso’. Wie zwart of bruin leuk vindt dokt in Duitsland 1.500 tot 2.700 euro meer. Daar krijg je in het laatste geval dan wel een duurdere leersoort en blauwe gordels voor terug.

BMW’s laserlicht is nog niet aan te vinken in de configurator, maar uiteraard zijn er genoeg andere opties waarmee je de prijs lekker kunt opdrijven. Probeer het zelf.

Configureer je eigen BMW i8.

Recent Content