CFC pakt de Hummer H2 aan


General Motors heeft na de mislukte verkoop van Hummer aan de Chinezen besloten om het merk definitief te ontmantelen, of misschien toch niet. Hoe dan ook, het Duitse bedrijf CFC (CarFilmComponents) pakt de Hummer H2 nog even mee voor een leuke showcase. CFC pakt de Hummer H2 aan.

CFC is gespecialiseerd in het lamineren (lees: wrappen) van auto’s en hebben het een keer letterlijk groot aangepakt. Een Hummer H2 werd voorzien van een chroom folie en voor het contrast kreeg de motorkap in carbon-look laagje.

Men beperkte zich niet tot enkel wat folie-knip-en-plak-werk, maar schoof de H2 serieuze 28 inch sloffen onder met bandenmaat 325/35. Men ging buurten bij LSD Doors om de Hummer van een setje vleugeldeuren te voorzien. De krachtigste H2 moet zich standaard redden met 398 pk, maar met een sportuitlaatsysteem en een gewijzigd motormanagement werd 480 pk bereikt. Tijdens het parkeren van deze container wordt je bijgestaan door camera’s van voren en van achteren. In de auto een entertainment installatie met digitale televisie en 1.360 Watt RMS speaker vermogen.

Echt zo’n auto waar je niet in gezien wil worden, maar stiekem (zonder het toe te geven) toch wel in zou willen rijden. Hoog achter het stuur van zo’n bakbeest waan je je ontastbaar en ga je automatisch en ongemerkt asociaal rijden.

Bron

CFC pakt de Hummer H2 aan.

Recent Content