CAMBIO NEEMT 300 CITROËN DEELAUTO’S IN GEBRUIKCambio heeft haar vloot uitgebreid met 300 nieuwe exemplaren. Het gaat om Citroën C3’s, waardoor de autodelers tegenwoordig ook met hippe Airbumps rondrijden. CAMBIO NEEMT 300 CITROËN DEELAUTO’S IN GEBRUIK.

In totaal rijden er nu meer dan 1.000 Cambio-wagens rond in België, verdeeld over 38 steden. Alleen al in Brussel rijden 397 Citroëns rond.

AIRBUMPEN MAAR

De nieuwe C3’s zijn allemaal voorzien van de karakteristieke Airbumps op de zijkant. Ook worden ze geleverd in een gepersonaliseerde kleurencombinatie; een rood dak op een witte carrosserie. Zo zijn de wagens direct herkenbaar in het straatbeeld. Ze zijn uitgerust met een 1.2 PureTech benzinemotor met 82 pk. Daarnaast zijn ze uitgerust met ‘all season’ banden en Citroën Connected Nav. Dat is Citroëns nieuwe navigatiesysteem dat gekoppeld wordt aan online diensten zoals TomTom Traffic.

15 JAAR

Cambio is een autodeelbedrijf, opgericht in 2002 en een initiatief van Taxistop vzw. Het is een samenwerking tussen VAB, cambio GMBH en alle openbaar vervoersmaatschapijen (NMBS, DeLijn, MIVB en TEC). Leden hebben toegang tot verschillende types wagens met een cambio-kaart en betalen enkel als ze de auto gebruiken. Ze hoeven zich niet bezig te houden met andere zaken die bij wagenbezit horen, zoals onderhoud en verzekering.

Gedelegeerd bestuurder David Van Kesteren van Cambio licht toe: ‘Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven, zowel kleine als grote, vinden steeds meer hun weg naar carsharing. Niet onlogisch aangezien er een aantal vernieuwingen zijn doorgevoerd, speciaal ontworpen om cambio aantrekkelijker te maken voor bedrijven: de ontwikkeling van een aangepast bedrijfstarief en de aankoop van auto’s die net dat tikkeltje meer bieden, zoals de nieuwe Citroën C3.’

bron:autofans.be

CAMBIO NEEMT 300 CITROËN DEELAUTO’S IN GEBRUIK.

Recent Content