Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse “Rembrandt Bugatti”


Een nieuwe autoshow betekent ook dat er weer een nieuwe ‘speciale’ Bugatti is. Ditmaal is het een Veyron Grand Sport Vitesse die een eerbetoon is aan Rembrandt Bugatti. Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse “Rembrandt Bugatti”.

Dit is deel vier uit de “Les Légendes de Bugatti” serie we zagen eerder al edities voorJean-Pierre Wimille, Jean Bugatti en Meo Costantini. Net als van die speciale uitvoeringen zal ook deze “Rembrandt Bugatti” editie in een oplage van drie exemplaren gebouwd worden.

Rembrandt Bugatti was de broer van Ettore Bugatti en een invloedrijke beeldhouwer in de vorige eeuw. Rembrandt Bugatti is vooral bekend als ontwerper van de kenmerkende dansende olifant die te vinden is op de radiateur van de Bugatti Type 41 Royale.

Zoals je kan zien heeft Bugatti gekozen om allerlei verschillen tinten bruin en beige te verwerken in deze speciale editie. Uiteraard ontbreekt de beroemde dansende olifant uitgevoerd in brons niet.

Het prijskaartje van deze auto? Voor het luttele bedrag van €2,18 miljoen kan je er eentje bestellen bij Bugatti. Alle vorige edities uit de “Les Légendes de Bugatti” serie zijn inmiddels uitverkocht.

Bron

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse “Rembrandt Bugatti”.

Recent Content