BMW M5 (F10) DEZE MAAND UIT PRODUCTIEHet einde van een tijdperk, want eind deze maand rolt de laatste M5 van de band. Althans, van de vijfde generatie. Want opvolging, gebaseerd op de nieuwe generatie 5 Reeks, staat al in de coulissen van BMW te wachten. Toch een traantje wegpinken? BMW M5 (F10) DEZE MAAND UIT PRODUCTIE.

De vijfde generatie M5, F10 voor de vrienden. Eentje die de bijna boertige V10 van de generatie daarvoor terug inwisselde voor een V8. Met turbokracht. Waardoor maximaal 600 pk van jetje gaf in de 30 Jahre Edition. Het einde is echter in zicht. Want hoewel de nieuwe generatie 5 Reeks al sinds oktober vorig jaar bij BMW gekend is, bleef de M-afdeling de F10 in elkaar steken. Tot eind deze maand. Want dan stopt de productie en wordt alles in gereedheid gebracht om de zesde generatie te verwelkomen.

Met waarschijnlijk 600 pk als standaardwaarde, een lichtere schulp en een knijtersnelle automaat. Hebben jullie fijne herinneringen aan de F10 M5? Of stond ‘ie wat in de schaduw van zijn voorganger?

bron: autofans.be

BMW M5 (F10) DEZE MAAND UIT PRODUCTIE.

Recent Content