BMW 7 Serie Edition Exclusive brengt Beierse luxe


Viel u bij de 7 Serie Horse Edition buiten de boot omdat u geen Chinees bent en ook niet zat te wachten op een verlengde Siebener? Dan kan deze nieuwe Edition Exclusive-uitvoering wellicht je 7 Serie-honger stillen. BMW 7 Serie Edition Exclusive brengt Beierse luxe.

BMW laat weten dat ze deze zomer de 7 Serie Edition Exclusive zullen introduceren in Europa. Een luxeslee die zich subtiel van de rest onderscheidt met een nieuwe metallic lakkleur van de bespoke-afdeling en een set 19 inch lichtmetalen velgen met een nieuwe V-design, die alleen op deze uitvoering worden geleverd. Verdere aanpassingen voerde BMW aan de buitenkant niet door. Immers, de 7 Serie-clientèle moet je natuurlijk niet van al te uitbundige strapatsen willen voorzien.

Aan de binnenkant wordt het luxeniveau verder opgepompt door een compleet pakket aan nappaleer, dat doorloopt tot op het dashboard. Optioneel kun je op de optielijst hetMerino fine grain-leerpakket aankruisen, gecombineerd met BMW’s Individual Alcantarahemelbekleding.

BMW levert het pakket op zowel de standaard 7 Serie (F01) als de verlengde versie (F02) en voor alle motorvarianten, van 730d tot 760Li.

TL;DR: Leer, velgen, nieuw kleurtje.

BMW 7 Serie Edition Exclusive brengt Beierse luxe.

Recent Content