BENTLEY FRIST CONTINENTAL GT SPEED VOORAL ONDER DE KAP OP


Bentley is klaar met een frisse Continental GT. Eentje die als coupé en cabrio beschikbaar is met 7 pk en 20 Nm meer dan zijn voorganger. Nieuw is een Black Edition, voor de liefhebbers ook in andere kleuren beschikbaar dan zwart. BENTLEY FRIST CONTINENTAL GT SPEED VOORAL ONDER DE KAP OP.

De nieuwe Bentley Continental GT Speed behoudt de biturbo 6.0 liter W12, al beschikt die nu over 642 pk en 840 Nm. De ingenieurs zorgden er ook voor dat het volledige koppel beschikbaar is tussen 2.000 en 5.000 rpm. De sprint doet hij daarmee in 4,1 seconden, dat is 0,1 seconden sneller tot 100 km/u dan de vorige variant.

Naast de motorische upgrade voegt ook een Black Edition zich toe aan het gamma van de GT Speed. Die zal zich onderscheiden van de standaard GT Speed door een nieuwe splitter vooraan, sideskirts, diffusor, de vele zwarte accenten en de knal gele of rode remklauwen achter de vijfspaaks 21-inch velgen. Je kan de Black Edition per vandaag bestellen in verschillende kleuren zoalsSt James’ Red, Beluga, Hallmark of hue called Cyber Yellow. Binnenin zitten de verschillen hem in de extra zwarte accenten doorheen het interieur en de contrasterende stiksels.

Zowel de Bentley GT Speed Coupé als Cabrio zijn momenteel te bestellen. De eerste leveringen zouden in de zomer volgen.

BENTLEY FRIST CONTINENTAL GT SPEED VOORAL ONDER DE KAP OP.

Recent Content