BENTLEY CONTINENTAL GT 24: NIET STIJLVOL, WEL RETESNEL


Hoewel je Bentley vooral associeert met stijlvolle wagens is het merk ook zeer actief in de racerij en daar is vaak niet veel plaats voor stijl, wel voor functie. De Britten nemen deel aan de 24-uur van de Nürburgring en vieren dat met een 710 pk sterke Continental GT. Met gele velgen… op een Bentley. BENTLEY CONTINENTAL GT 24: NIET STIJLVOL, WEL RETESNEL.

Dit jaar neemt Team Abt deel met een roedel Continental GT3’s aan de 24-uur van de Nürburgring. Een team dat die race zal rijden onder een knalgele carrosserie, waardoor Bentley voor haar speciale editie net naar dat fel kleurtje grijpt in een afgeleide voor de openbare weg. Die speciale editie gebruikt de 710 pk en 1.017 Nm sterke Continental Supersports als basis, waardoor het de kleurstelling snel van je netvlies zal zijn verdwenen.

Ben je geen fan van de gele accentkleur op de Black Crystal carrosserie, dan kan je ook nog voor al even fel rood gaan. Zonder kleur valt deze Continental 24 ook te bestellen maar waarom zou je dat doen?

BENTLEY CONTINENTAL GT 24: NIET STIJLVOL, WEL RETESNEL.

Recent Content