BENTLEY BENTAYGA MULLINER IS OASE VAN LUXE (2017)Voor klanten die zich niet over het feit kunnen zetten dat ze een Bentley SUV moeten kopen die iedereen kan hebben is er nog de Bentayga Mulliner. De meest exclusieve uitvoering met van de pot gerukte details. Op de maat van de superrijken dus. BENTLEY BENTAYGA MULLINER IS OASE VAN LUXE (2017).

Bentley noemt ‘m alvast de ‘ultieme luxe-SUV’. Een naam die eigenlijk ook al op de reguliere Bentayga kon prijken. Toch tilt de Bentayga Mulliner het geheel nog naar een hoger niveau. Met de implementatie van een bijna compleet met de hand gebouwd interieur en exclusieve details enkel voorbehouden voor deze opperuitvoering. Zo distantieert de Mulliner zich van zijn gewoon broertje dankzij two-tone lakwerk en unieke 22-duims velgen met ‘zwevend’ B-logo. Extra chromen accenten en badges maken het plaatje af.

Binnenin onderscheidt de Mulliner zich door een duotoon lederen interieur. Duotoon in die zin dat achterstoelen een ander kleurtje dragen dan de voorstoelen. Om James voorin niet het gevoel te geven dat hij even rijk als jou is waarschijnlijk. Zeven kleurcombinaties biedt Bentley trouwens aan. Daarnaast tekenen een stereosysteem van 1.950 watt en champagnefleskoeler present. Met exclusieve kristallen glazen natuurlijk.

Onder de kap de gekende 6-liter W12 die 600 pk en 900 Nm richting de vier wielen mag sturen. Prijzig baasje? Wees daar maar zeker van. Want als je het moet vragen, kan je het waarschijnlijk niet betalen.

bron: autofans.be

BENTLEY BENTAYGA MULLINER IS OASE VAN LUXE (2017).

Recent Content