AUSTRALISCHE POLITIE DOET HET MET MERCEDES-AMG E 43


In het land waar alles ondersteboven staat doen automerken er alles aan om in gratie te vallen bij de politie. Denk maar aan Audi die een RS 4 Avant ter beschikking stellen als promotiewagen. Mercedes, die lenen dan weer Mercedes-AMG E 43 uit voor twaalf maanden. Als patrouillewagen voor de snelwegpolitie. AUSTRALISCHE POLITIE DOET HET MET MERCEDES-AMG E 43.

Hoewel bepaalde afdelingen van de Belgische politie ook over potent premiumgerief beschikt blijven de RS’en, AMG’s en M-producten uit. Niet zo in Australië, want daar wordt zelfs de interne post van de agenten rondgebracht in een BMW X5 M. Althans, dat denken we. Wat wel met zekerheid valt te zeggen is dat de snelwegpolitie (Victoria Police) de komende twaalf maanden een Mercedes-AMG E 43 onder de kont krijgt geschoven.

Gelukzakken zou je denken, al zijn de agenten dit al gewoon. Want de E 43 vervangt de GLE 63 Coupé die ze twaalf maanden van Mercedes kregen. Volgens de politie draait het trouwens niet om de kracht, wel om de veiligheid. Want de samenwerking zou er zijn om de veiligheidsopties in auto’s beter te belichten. Geloven we meteen jongens.

AUSTRALISCHE POLITIE DOET HET MET MERCEDES-AMG E 43.

Recent Content