Audi RS7 Dynamic Edition is retedynamisch


Want hij heeft rode stiksels en carbon enzo. Audi RS7 Dynamic Edition is retedynamisch.

Speciaal voor de New York International Auto Show heeft Audi een RS7 Dynamic Edition bedacht. Dit model is eigenlijk een showcase van alles wat je bij Audi Exclusive kan bestellen. Zo is het Black Valcona lederen interieur voorzien van Crimson Red stiksels op het dashboard, de pook, middenconsole, armsteunen en deurpanelen en zijn ook de veiligheidsgordels uitgevoerd in Crimson Red. Daarnaast zijn er koolstofvezel inlegstukken te vinden overal waar het oog kan kijken.

Het exterieur is voorzien van een Tornado Red lakje op de remklauwen en 21 inch grote Gloss Black jetsers. De koolstofvezel splitter, diffuser en motordeksel moeten het performancekarakter van deze RS7 verder onderschrijven. De “kleuren” die beschikbaar zijn voor deze speciale uitvoering zijn Ibis White, Suzuka Gray Metallic, Daytona Gray pearl en Phantom Black pearl. Voor vrolijke kleurtjes moet je echt bij de Audi S1 zijn, zo blijkt wel weer.

De Audi RS7 Dynamic Edition gaat in de VS $146.045 kosten. In Europa moet je gewoon een RS7 bestellen en het Audi Exclusive programma induiken om een vergelijkbare auto samen te stellen want hier wordt de RS7 Dynamic Edition niet officieel leverbaar. Wil je wel een vergelijkbare RS7? Dan vraag je Audi Exclusive om er één voor je samen te stellen, maar je kan er natuurlijk ook écht iets speciaals van maken. Met mooie hoogpolige tapijten en een apart lakkleurtje bijvoorbeeld, we noemen maar iets.

Audi RS7 Dynamic Edition is retedynamisch.

Recent Content