AUDI OP HET AUTOSALON BRUSSEL 2017


Vier ringen in de grille maar meer dan het vijfvoudige van modellen op het autosalon van Brussel 2017. Audi pakt groot uit, met maar liefst 22 exemplaren op, rond en net niet boven het salon. AUDI OP HET AUTOSALON BRUSSEL 2017.

Een eigen stand, deelname aan het 4×4-parcours en een acte de présence in het paleis van de dreamcars. Audi is goed vertegenwoordig op het autosalon van Brussel dit jaar. Wat er zoal op de stand valt te rapen? Wel, de nieuwe Q2 en gloednieuwe Q5 tiens! Die zullen plaats nemen naast de evenzeer nieuwe A5 Sportback en S5 Coupé. Ook nieuw – maar eerder een variatie – is de A4 Avant g-tron, een stationwagen op CNG.

Om de stand af te maken parkeert Audi ook nog de TT Roadster, A4 Allroad, S4 Berline, Q7 e-tron en bazenbak SQ7. Minder dromen, meer kopen? Dan is er natuurlijk ook de A1, A3, A6, A7 en Q3 om te begluren. Kortom, het mag wat zijn.

Al houdt het daar niet op bij het merk uit Ingolstadt. Want je kan je Quattro-lusten botvieren op het 4×4-parcours. Daar zet Audi namelijk de Q2, Q3, Q5, Q7 (e-tron) en A6 Allroad voor je klaar. Of er nog plaats is voor andere merken, dat is niet helemaal duidelijk.

Tenslotte ook aanwezigheid in het paleis van de Dream Cars. Met de TT RS, RS 6 Avant Performance en R8 Spyder. Heb je dus een allergie aan Audi’s, dan blijf je misschien best weg van het salon dit jaar…

AUDI OP HET AUTOSALON BRUSSEL 2017.

Recent Content