AUDI LAAT RIJDERS KENNISMAKEN MET E-TRON IN MÜNCHEN


Op het Audi-event in München dat al enige tijd geleden werd aangekondigd kunnen rijders straks kennis maken met de Audi e-tron. In sessies van zo’n 60 minuten kan er worden ervaren hoe de auto rijdt. Daarnaast is er ook allerlei informatie te krijgen over bijvoorbeeld de technologie in de auto. AUDI LAAT RIJDERS KENNISMAKEN MET E-TRON IN MÜNCHEN.

OPLADEN

Naast het rijden met de Audi e-tron wil de fabrikant ook de zaken eromheen aanbieden. Daardoor worden bijvoorbeeld verschillende oplaadmogelijkheden getoond. Op die manier wil de fabrikant de komende maanden zoveel mensen als mogelijk warm maken voor de overstap. Het evenement zal te vinden zijn op de luchthaven van de stad, tussen de terminals in. Zowel specifieke bezoekers als passagiers die om andere redenen op de luchthaven van München zijn krijgen toegang.

EERSTE

De komst van de Audi e-tron kan als een belangrijke stap worden gezien. De auto moet de eerste zijn uit een reeks nieuwe elektrische modellen in de line-up die het merk volledig gaan veranderen. Daarom is er ook veel tijd en geld gestoken in de ontwikkeling. Dit is nu opnieuw duidelijk met het organiseren van dit evenement. Ook op het vlak van de toekomstvisie is er veel te leren in München. Het bedrijf zal daar enkele zaken uiteenzetten met betrekking tot wat verwacht mag worden in de komende jaren. Daarbij is ook gedacht aan de rijders van de toekomst.

TOEGANG KRIJGEN

Het evenement zal tot halverwege de maand maart blijven lopen. Alle zaken die met de Audi e-tron, maar ook met andere ontwikkelingen binnen het bedrijf te maken hebben, blijven ook gedurende het gehele evenement beschikbaar. Het is mogelijk om vooraf een plek te reserveren om dit te beleven. Daarvoor moet naar de website van de fabrikant worden gegaan. Daar is dan de mogelijkheid om kaarten te bestellen zodat er de zekerheid van een plekje kan worden gegeven. De reservering is al open.

Bron: elektrischeauto.nl

AUDI LAAT RIJDERS KENNISMAKEN MET E-TRON IN MÜNCHEN.

Recent Content