ASTON MARTIN DROOMT VAN LAGONDA ALS SUBMERK


Lagonda voor de luxebeesten en Astin Martin voor de sportwagens, CEO van Aston Martin Andy Palmer ziet het alvast helemaal zitten. ASTON MARTIN DROOMT VAN LAGONDA ALS SUBMERK.

Hoe zorg je dat puristen niet steen en been klagen over het feit dat je met een SUV of sedan op de markt komt? Door een apart merk daarvoor op te richten tiens! Porsche deed het niet, Maserati evenmin en ook Lamborghini zal haar SUV onder eigen naam verkopen. Aston Martin… die denken aan een andere insteek. Het is te zeggen, CEO van het merk Andy Palmer liet op het autosalon van Genève vallen dat hij er sterk over nadenkt om van Lagonda een apart merk te maken. Momenteel is die Lagonda nog een exclusieve luxesedan van het merk. Waarmee de richting meteen ook is aangegeven.

Oermerk Aston Martin zal zich daarbij blijven toespitsen op sportieve machines, Lagonda moet die sportiviteit verpakking in een meer comfortabel, milieuvriendelijk en luxueus pakketje. Denk aan een SUV of een opvolger van de Rapide. Dat laatste zou nog niet eens zo gek zijn, want de originele Rapide in de jaren 60 was al een Lagonda.

bron: autofans.be

ASTON MARTIN DROOMT VAN LAGONDA ALS SUBMERK.

Recent Content