ANWB Rijopleiding stapt over op Volkswagen Golf


Golf met zijn zeer goede lesautokwaliteiten dé favoriet van cursistenANWB Rijopleiding zet in totaal circa 350 Golfs in als lesauto ANWB Rijopleiding stapt over op Volkswagen Golf.

ANWB Rijopleiding vervangt zijn complete lesautopark. De Volkswagens Polo worden ingeruild voor Golfs. De eerste Golf lesauto met opvallende nieuwe ANWB-bestickering is op 22 januari onthuld. In totaal gaat ANWB Rijopleiding in het hele land circa 350 nieuwe Golfs inzetten.

De ANWB heeft om diverse redenen gekozen voor de Volkswagen Golf. Om te beginnen bleek uit onderzoek van ANWB Rijopleiding dat jongeren het liefst in een Golf lessen. Ook de kwaliteiten van de Golf speelden een belangrijke rol. Vooral door zijn bedieningsgemak en rijeigenschappen werd hij in 2015 uitgeroepen tot ‘Lesauto van het Jaar’. Bovendien biedt hij de rijcoaches een ergonomisch verantwoorde werkplek. Ruimte, comfort en degelijkheid zijn daarbij belangrijke factoren, want rijinstructeurs leggen gemiddeld ruim 60.000 km per jaar af.

Herkenbaar
ANWB Rijopleiding groeit snel en is in steeds meer regio’s actief. Daarom worden in totaal circa 350 nieuwe Golfs als lesauto ingezet. Deze zijn herkenbaar aan een nieuwe uitstraling met een ANWB-logo dat zich over de gehele auto uitstrekt. De keuze voor het ontwerp is gemaakt door een speciaal jongerenpanel.

Naar verwachting is de vernieuwing van het wagenpark van ANWB Rijopleiding eind 2017 afgerond.

ANWB Rijopleiding stapt over op Volkswagen Golf.

Recent Content