Alfa Romeo geeft de 4C fatsoenlijke koplampen


Al bij de presentatie van de 4C vroegen wij ons af wanneer er aftermarket koplampunitszouden komen, ter vervanging van die rare standaard lampen. Blijkbaar deelde Alfa Romeo die mening, het komt met een normaal verlichtingssetje. De keuze is aan jou. Alfa Romeo geeft de 4C fatsoenlijke koplampen.

We waren heel blij toen we zagen dat de 4C Spider geen gatenkaas-drukte op het front van de auto had, maar een setje cleane lampen. Nu heeft Alfa gezegd dat precies die koplampen optioneel zullen zijn bij de Coupé-variant. Jij mag kiezen voor welk type je gaat.

Autocar verifieerde bovenstaande bij de Italiaanse autofabrikant. Klopte helemaal, maar Alfa wilde nog één dingetje toevoegen: de standaard Coupé koplampunits zullen niet optioneel zijn bij de Spider. Zelf ook niet blij met die goedkope plastic fantanstic prullaria?

Met deze optie wordt het strakke concept van de 4C nog net even strakker. Voor 70k mag dat ook best, want als je oog eenmaal op die zwarte ondingen is gevallen, kun je de compacte geblazen viercilinder nooit meer recht aankijken. Kun je je nu eindelijk focussen op dat totaalplaatje en die 240 pk’s die bedwongen moeten.

Of leest er hier een stiekeme standaard-lampunit-fan mee?

Bron

Alfa Romeo geeft de 4C fatsoenlijke koplampen.

Recent Content